Redacteaza o scrisoare unei persoane dragi . Sunt la liceu in clasa a 9 a . URGENT va rog !!!!!!!!!!

1
Nu conteaza tema . O scrisoare unei persoane dragi noua de ex o prietena care s'a mutat in afara tarii bunicilor . Sa ne exprimam cat mai frumos si sa fie acea persoana impresionata de scrisoare
pf, n-am stiutam facut-o asa
poti sa mai faci una daca vrei nu ma deranjeaza :**
oricum mersi multt este chiar urgent puup :***
ok

Răspunsuri

2014-05-13T12:33:09+03:00


Draga Mihaela,

Ti-am trimis aceasta scrisoare cu scopul de a te felicita pentru functia obtinuta recent. Stiu ca esti cea mai potrivita pentru ea si de aaceea ai fost aleasa.

Toata familia iti transmite salutari, si daca se poate in vacanta de vara as vrea sa vin pe la tine sa te vad in persoana , stii , nu ne-am mai vazut de un car de ani .

Astept raspuns de la tine si in functie de asta ma voi hotari . Din nou iti urez success si ne vom vedea curand

                                                                   A ta verisoara Cristina

mai dezvolti si tu,. mai prelucrezi

Imi este foarte dor de tine si plecarea ta chiar m-a iinduiosat mult. Vreau sa mai petrec odata alaturi de tine acele clipe ale copilariei . Esti si vei fi cea mai buna prietena a mea , insa fara tine , eu sunt incompleta, chiar imi lipsesti enorm . Este deasemnea urat sa nu ai cu cine sa vorbesti cand vrei, sa te amuzi . Ce voi face eu fara tin ?
stai ca mai scriu
bine :*
Chiar nu stiu este o intrebare la care nu imi pot raspunde acum. Mi se pare ca ai plecat prea repede si e brusc. Astept sa-mi scrii , cat mai mult, pentru ca vreau sa stiu ca esti bine acolo unde esti si cu cine esti , dar doar ca esti bine sa nu-mi mai fac griji in privinta asta.
Te pupa a ta prietena Miranda