Salut !
Nu prea am idei cine poate sa ma ajute la o compunere?
Am nevoie urgent pentru maine !
Alcatuieste o compunere de 80-150 de cuvinte in care sa povestesti o intamplare din timpul unei furtuni la care ai fost martor/despre care ai citit.
In compunerea ta, trebuie:
- sa povestesti o intamplare din timpul furtunii la care ai fost martor/despre care ai citit;
-sa folosesti doua imagini artistice diferite in prezentarea intamplarii;
-sa redactezi un continut adecvat cerintei formulate;
-sa respecti limitele de spatiu indicate.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-12T23:02:09+03:00
Mergeam cu parintii mei inspre casa noastra de vacanta. Nu era o vreme tocmai frumoasa. Cerul era acoperit de nori, vantul adia, si din cand in cad se mai audea cate un tunet. Mai aveam inca 20 km pana la destinatie cand vremea se schimba brusc.
Cerul incepea sa se intunece. Doar fulgerele il mai luminau din cand in cand. Sunetele produse de fulgere erau puternice si ne speriam cu totii. Lumina sclipitoare unea cerul cu pamantul.
Tatal meu a incercat sa se grabeasca sa ajungem cat mai repede la cabana si sa ne adapostim. Urma o furtuna adevarata. Nu cu mai putin de 2 km inainte de locul nostru de parcare, un copac bloca drumul.
Fratele meu a inceput sa tipe si nu stiam de ce. Dupa ce am privit in spate am inteles de ce. O tornada. Un vartej. Se apropia. Din ce in ce mai mult. Ea se apropia si noi nu puteam sa ne miscam deloc. Nu puteam inainta. Era clar. Urma sa fin victimele nemiloasei furtuni.
Tatalui meu, ii veni o idee. In fata noastra, la 100 metri era un pot ce traversa un rau. A decis sa incercam sa iesim din masina si sa ne adapostimsub pilonii podului pana furtuna de indeparta. Mama il luase pe fratiorul meu in brate. Tatal meu ma tine strans langa el. La fel si pe mama mea .
Am ajuns sub pod, ne-am adapostit bin intr-un colt si acum tot ceea ce puteam face este sa speram ca totul o sa treaca si ca totul o sa fie bine.
Totul afara era in aer. Masini, bucati de lemn, copacii rupti,acoperisuri spulberate de vant. Un haos total.
Deodata, o lineste se asternu si tatal meu a iesit pana la marginea podului care, se pare, ca ne-a adapostit viata din calea furtunii.
Am ajuns teferi la cabana si urmatoarea zi totul a fost minunat. A fost o experienta pe care nu ai ocazia sa  o traiesti de prea multe ori, dar nici nu e bine cand iti iese in cale.

Acum a scris. Sper ca iti place :) Mult noroc :*