Răspunsuri

2014-01-23T00:54:01+02:00
M=nr pesti max
l=nr pesti leea
p=nr pesti pit
l=m/4
l=p/6
m/4=l=p/6=k
m=4k
l=1k
p=6k
4+1+6=11k=591pesti
k=561/11=51
l=51
m=4*51=204
p=6*51=306


2014-01-23T07:41:26+02:00
M+L+P=561
M=4L
P=6L
4L+L+6L=561
11L=51
M=4*51=204
P=6*51=306