Răspunsuri

2014-05-12T20:16:00+03:00
Primavara.din copacii de pe care coborî zăpada se aud cantece de privigetori.Prietena mea Andreea s-a gandit sa ne alegem impreuna imbracaminte  dintr-un magazin nou,iar aceasta idee ma incantat.Am plecat amandoua spre magazin .Intre timp am admirat cum natura se trezeste la viata dupa ce a dormit multa vreme.Pe drum am vorbit despre ce o sa facem in zilele libere.Pana la urma ne-am decis sa facem un picnic.Dupa sa plantan copaci sau flori pe care sa ii ingrijim .Iar ea a spus sa facem o casa in copac ,si asta a fost ideea finala .
1 2 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-12T20:16:26+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Intr-o zi frumoasa cu soare ,eu impreuna  cu colegii mei de clasa ne-am gandit sa mergem la paduree . Eu m-am gandit sa avem o imbracaminte pentru padure ca s-ar putea sa fie tantari....Ajunsi acolo noi am pus o patura jos si am mancat cate ceva ( cipsuri,alune,...) Dupa putin timp am inceput sa cantam niste cantece, si am stat cam 2 ore in padure..Ne-am gandit sa mergem acasa sa nu isi faca parintii griji pt. noi .Am coborat unul cate unul la vale...Si am ajuns acasaa ..!! Am fost foarte incantat de acea zi petrecuta cu prieteni si colegi mei .!!
2 5 2