Am o compunere de facut despre sarmale, e tarziu si mult de scris. ma pricep la engleza dar vreau sa termin mai repede, deci ma poate ajuta cineva cu partea asta cat timp eu fac restu;? :))


Ingrediente:(pentru 42 de sarmale de dimensiune potrivita)

1 – 1,5 kg. de carne de porc (gata macinata sau puteti sa o macinati voi)
1 – 1,5 kg. varza murata (sau chiar ceva mai multa, in functie de calitatea foilor)
2 – 3 cepe
50 de ml. de ulei
150 de ml. de orez (o ceasca), preferabil din cel cu bobul rotund, mai bogat in amidon
1 legatura de marar verde
4-5 crengute de cimbru
3 foi de dafin
Mod de preparare :- alegeti varza murata cu foi netede si subtiri- se pot pregati sarmalele si in interiorul cuptorului, le aranjati si acoperiti cu apa calda la fel ca si pentru fierberea pe plita apoi le introduceti in cuptorul preincins la 180 de grade, pentru aproximativ 2-3 ore

1

Răspunsuri

2014-01-23T03:28:17+02:00
Ingredients: ( for 42 sarmale of average size)

1 - 1.5kg of pork meat  ( already hashed or you can hash it yourself )
1 - 1.5kg of soaked cabbage ( or a bit more, depending on the quality of the cabbage)
2-3 onions
50 ml. Cooking Oil.
150 ml rice ( a cup ) preferable with round beans has more starch
1 bundle of green dill
4-5 branches of savory
3 leaves of laurel

Cooking method : Pick the soaked cabbage with the most smooth and thin leaves - sarmalele can alsso be prepared inside the oven , you arrange and cover them with warm water just like boiling them on the kitchen range and put them in the pre-heated oven at 180degrees celsius. for approximately 2-3 hours.


sarmale - pork meat rolls in soaked cabbage .

Denumirea era prea lunga asa ca am preferat sa las sarmale (pur romanesc)