Răspunsuri

2014-05-12T16:58:17+03:00
2/r2-r6/r3. prima o amplif cu r3 si a doua cu r2
=2r3-r12/r6=
2r3-2r3/r6=
0/r6=
0

2 supra radical din 2. CIteste mai bine
2/radical din 2 exact asa scrie
las-o asa. am dreptate, stiu ca asa e. subiect inchis
si eu , nu stiu de ce nu ne lamureste ca sigur cum spun eu e
de-ar fi cum ai facut tu tot gresit e pt ca rationalizezi exact ce e sub , cu radical din doi la prima si radical din 3 la a doua
2014-05-12T17:19:53+03:00
2 / √2 - √6 / √3 = 2 / √2 - √2·√3 / √3 = 2 / √2 - √2 = 2 / √2 - √2 · √2 / √2 = 2 / √2 - 2 / √2=
( 2 - 2 ) / √ 2 = 0 / √ 2 = 0