Răspunsuri

2014-05-13T16:01:56+03:00
Marele zid chinezesc : inclus de UNESCO pe lista Patrimoniul Cultural Mondial in 1987 , Marele zid chinezesc este singurul edificiu de pe Terra care poate fi observat de pe Luna.

Statuia lui Iisus Hristos : situata in Rio de Janeiro ,statuia inalta de 30 de metri este amplasata in varful muntelui Corcovado la o altitudine de 710 metri.

Piramida de la Chichen Itza : Situata in centrul fostei cetati maya din Chichen Itza ( construita in anul 800 D.H ),piramida Castillo reprezinta pentru localnici '' locul de langa Rai ''.

Coloseumul de la Roma : Constructia sa a inceput in anul 72 D.H.Dupa 8 ani coloseumul a fost inaugurat de Titus , fiul imparatului Vespasian, festivitatile de inaugurare au durat pana la 100 de zile.

Obiectivul Arheologic de la Petra : Situat in Iordania , orasul rosu sapat in stanca a fost descoperit in 1812 de exploratul elvetian Johann Ludwig Burckhardt.

Ruinele de la Machu Picchu : In prezent , locul este impanzit de ruine ale caselor , palatelor , templelor ridicate la Machu Picchu incepand din anul 1400.

Templul de la Taj Mahal : A fost ridicat in timpul imparatului Khurram , pentru a adaposti trupul sotiei sale Mumtaz Mahal.
1 5 1