Răspunsuri

2014-05-12T13:03:00+03:00
3x100lei =300lei
2x10lei=20lei
300lei+20lei=320lei cheltuiti
1000lei-320lei=680lei i-au ramas
10 3 10
2014-05-12T13:45:22+03:00
Cati lei a cheltuit?  3×100+2×10=300+20=320 lei         Cu ce suma a ramas Iulia?   1000-320=680 lei
4 5 4