Răspunsuri

2014-05-12T11:31:51+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
6x-18-3x+3=(x+2+x-3)(x+2-x+3)
3x-15=(2x-1)*5
3x-15=10x-5
-7x=10
x=-10/7
2014-05-12T11:33:32+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
6·(x-3)-3·(x-1)=(x+2)^2-(x-3)^2
6x-18-3x+3=x^2+4x+4-(x^2-6x+9)=
6x-3x-18+3=
x^2+4x+4-x^2+6x-9
6x-3x-4x-6x=4-9+18-3
-7x=10
x=-10/7