Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-12T08:29:39+03:00
       Intr-o zi ma plimbam linistit prin gradina palatului. Un paj se apropie de mine si-mi spune ca tatal meu, imparatul Verde vrea sa-mi vorbeasca. L-am gasit in sala tronului destul de suparat. Mi-a spus ca fratele lui, imparatul Rosu are mare nevoie de ajutorul meu, deoarece fata lui Ileana Cosanzeana  a fost rapita de balaurul cel rau, si o tinea prizoniera intr-un turn.
      Tata mi-a spus ca se bazeaza pe mine sa o salvez, deoarece ma stie curajos si neinfricat. Mi-a dat cateva sfaturi dupa care am plecat sa ma pregatesc de drum. Ma asteptam de pe acum sa nu fie o misiune prea usoara.
Nu am plecat bine de acasa ca au si inceput problemele. Drumul trecea printr-o padura deasa si intunecata. Nici n-am apucat sa intru bine in padure ca m-am trezit fata in fata cu Muma Padurii. A spus ca nu pot trece prin padurea ei daca nu ma lupt cu ea. Atunci ce era sa fac? Am scos sabia si din 2-3 miscari am invins-o.
Am avut de trecut si alte obstacole, nu am scapat eu atat de usor. M-am intaltinit chiar si cu Gerila, Pasarila si Lungila.
       In cele din urma am ajuns la turnul unde era tinuta prizoniera Ileana Cosanzeana.  Usa din metal, zece zavoare nu era chiar atat de usor de scos. Sa nu mai spun ca balaurul era de 10 ori mai mare decat mine. Doar prin siretlic, si cu ajutorul prietenilor mei am reusit sa o salvez pe printesa.
       La palat am fost intampinanati de un alai mare, toata lumea era fericita ca totul se terminase cu bine. Binenteles, ca m-am insurat si cu Ileana Cosanzeana si am avut o nunta care a tinut 10 zile si zece nopti.
      Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.    
3 5 3