Compuneti o reclama pentru un produs pe care doriti sa-l vindeti. Folositi adjective pentru prezentarea acestuia si nu uitati sa adaugati pretul. TEMA URGENTA !!!

2
televizor e bun?
DA
Noul microunde Fast'N'Hot este cea mai buna alegere! Incalzeste bine si rapid, este o electrocasnica foarte buna.Nu costa mult, deci orice casa poate sa il aiba. Costa doar uimitorul pret de 10 lei! Are ora exacta, si , in caz ca mancarea pe care o incalziti si ar putea exploda, superbul microunde va opri operatiunea de incalzire. Pentru a nu va face griji ca copiii ar putea sa strice ceva puteti seta o parola! Fast'N'Hot este cea mai buna alegere pentru un microunde

Răspunsuri

2014-05-11T18:58:40+03:00
Atentie!!! Este ultima saptamana!
Noul televizot este superb. Are lungimea de 135cm,iar latimea 115cm. Culoarea este la alegere, dar cel mai frumos ar arata cu alb sau negru. Si nu numai asta este 3D, 4D si 7D. Cumparati-l acum numai la 123.000de ron. Este mare, este frumos, destept, nu ratati aceasta oferta. Informati pe saitul www.televizoare.ro sau ne puteti suna la numarul: 072/345/6123. Va asteptam!!!

Sper ca te-am ajutat
Ps: Numarul si adresa sunt false
Bafta!!!

2014-05-11T19:00:42+03:00
Noul microunde Fast'N'Hot este cea mai buna alegere! Incalzeste bine si rapid, este o electrocasnica foarte buna.Nu costa mult, deci orice casa poate sa il aiba. Costa doar uimitorul pret de 10 lei! Are ora exacta, si , in caz ca mancarea pe care o incalziti si ar putea exploda, superbul microunde va opri operatiunea de incalzire. Pentru a nu va face griji ca copiii ar putea sa strice ceva puteti seta o parola! Fast'N'Hot este cea mai buna alegere pentru un microunde!!