Răspunsuri

2014-05-11T18:11:30+03:00
30*4=120 costa merele
120+60+15=195 lei a cheltuit Daniel
11234-195=11039 lei i-au ramas
2014-05-11T18:12:36+03:00
1) Cât costă merele?
30 × 4 = 120 (lei)
2) Cât a plătit pentru toate cumpărăturile?
120 + 60 + 15 = 195 (lei)
2) Câţi lei îi rămân?
11234 - 195 = 11039 (lei)