O partida de fotbal sa desfasurat astfel:doua reprize a cate 45 minute fiecare ,o pauza de 15 min si doua reprize a cate 15 min.meciul a inceput la ora 16 si 30 min .calculati si scrieti la ce ora sa incheiat partida.

2

Răspunsuri

2014-05-11T15:16:39+03:00
45+45=90 min
15+15=30 min
90+30+15=135 min adica 2 ore si 15 min
16,30+2,15=18,45 
49 3 49
2014-05-11T16:06:57+03:00
45(min)+45(min)=90 (min)(1 ora si 30 min)
15+15=30 min(2 ora si 15 min)
16,30+2,15=18,45
18 4 18