Răspunsuri

2014-05-11T13:23:06+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 Pentru mine in viata mama inseamna aproape tot. Ea este cea care lupta zilnic sa imi asigure un viitor,desi multi nu isi dau seama cat de greu poate fi. Nici eu,nici tu,nici macar tata/fratele/sora/catzelu/purcelu nu poate intelege cat de obositor poate fi sa te trezesti dimineata cu acelasi chip ravasit si aceleasi ganduri imbaxite de trecerea zilelor cum ar fi "azi ce mai trebuie sa platesc? avem mancare in frigider? trebuie sa fac neaparat curatenie..." sau alte idei numai de ea stiute,pentru ca mereu a stiut sa mi le ascunda si sa nu ii vad decat zambetul ala,uneori chiar vizibil fals.
Asi vrea sa pot fi si eu in viitor ca ea. O femeie puternica,care sa poata sa isi puna o familie pe picioare, sa pot avea un servici stabil, un copil/2/3,sa il/ii pot indruma inspre bine si sa le pot asigura un viitor.
Asi vrea sa pot fi ca mama. Asi vrea pot sa am gandirea ei, pentru ca momentan sunt doar un copil care nu are nimic in cap, care nu prea duce grija zilei de maine. Viitorul ma infioara...
49 3 49