Răspunsuri

2014-05-11T09:35:04+03:00
Nr. gâşte = 2013 - 978 = 1035
nr. curci = 2013 + 1035 = 3048
nr. păsări = 2013 găini + 1035 gâşte + 3048 curci = 6096 păsări

R: 6096 păsări 
intrebarile?
1. Câte gâşte sunt ?
2. Câte curci sunt ?
mersi
3. Câte păsări sunt ?
2014-05-11T09:38:30+03:00
1. Cate gaste sunt la crescatorie?     2013 -978=1035 gaste          2.Cate curci sunt la crescatorie?    2013 + 1035=3048 curci       3.Cate pasari sunt in acea crescatorie?  2013+1035 +3048=6096   pasari.
1 5 1