O scurta compunere de 15 randuri, in care, sa iti prezinti opinia despre importanta cunoasterii folclorului national.

1
Introducere-opinia personala exemplu: in opinia mea este important sa ai cunostinte depre folclor deoarece face parte din traditia poporului roman si ne ajuta sa ne intelegem originile. Cuprins-2 paragrafe, eventual si exemple: folclorul este important si unic pentru fiecare popor in parte. De exemplu ( poti spune ceva despre costumul popular romanesc 1 fraza). De asemenea obiceiurile si traditiile ne pastreaza uniti. Toti respectam anumite traditii la botez nunta inmormantare...(poti detalia
Nu am mai avut loc ...poti detalia sa dai exemple sau daca ai alt argument e ok) si concluzia: de exemplu folcorul constituie un element de originalitate pentru fiecare poor in parte si cunoasterea lui ne face sa simtim ca apartinem unei societati, unui popor, unei tari care are o istorie aparte pe care o pastreaza si o valorifica de-a lungul generatiilor. Asta a fost o schema-exemplu nu exista o opinie corecta sau gresita deci succes!

Răspunsuri

2014-05-11T10:08:48+03:00
Sunt de parere ca este foarte importanta cunoasterea si utilizarea limbii literare, in comunitate.
In primul rand, fara a comunica, oamenii nu ar putea rezista, nu ar putea trai.
In al doilea rand, prin intermediul unei limbi literare, omul poate sa aiba multe realizari, sa inteleaga lumea, iar la randul sau, sa fie inteles.
Consider ca fara o limba literara, ar fi mult mai greu de trait, de supravetuit, deoarece oricui i-ar fi greu sa nu se poata exprima.
In conculzie, pe baza celor prezentate, pot afirma ca este importanta cunoasterea si utilizarea limbii literale, in comunitate.
Sper ca te-am ajutat!
2 3 2