Răspunsuri

2014-05-10T17:34:50+03:00
Dorinţa şi entuziasmul pe care cumpărătorii îl afişau în acea vreme a determinat continuitatea activităţii şi apariţia pe piaţă a unei firme producătoare de îngheţată.
Firma „Secret Prod” excelează prin inovaţie, creativitate, idei constructive şi multă muncă. Astfel cu aceste eforturi depuse, astăzi deţine unul dintre cele mai performante depozite frigorifice din zonă, construit la standarde europene.
Astfel firma are tradiţie în fabricarea îngheţatei, iar specialiştii care lucrează în laboratoare au experienţă în domeniu de mai mult de 10 ani. Firma deţine o linie de utilaje performante de fabricare a îngheţatei, cu ajutorul cărora prelucrează ingrediente de cea mai bună calitate, în vederea satisfacerii şi asigurării unei calităţi superioare a produselor fabricate.
 De curand, s-a fabricat si inghetata cou aroma de capsuni si banane care se poate gasi in toate magazinele partenere din tara. Aceasta costa 2 lei, in functie de TVA

3 4 3
2014-05-10T17:34:53+03:00
Acum noul baton cu ciocolata Zeus, mult ai bun si int-o forma mai mare! In interior alunele crocante sunt invadate de gustul minunat al laptelui si al caramelului!  
Nu ezitati un asemenea gust cu prospetime si o savoare nemaipomenita nu trebuie ratat!!!