Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-10T11:15:21+03:00
Cos x+cos y=2cos(x+y)/2cos(x-y)/2
cos9x+cosx=2cos5xcos4x
cos5x+cos7x=2cos6xcosx
2cos5x cos4x=2cos6x cosx
cos 6x=cos5x.cos4x/cosx
dar cosxcosy=[cos(x+y) +cos(x-y)]/2
cos5xcos4x=(cos9x+cosx)/2
inlocuind
cos6x=cos9x/2cosx  +1/2
Imi trebuie numeric ca pana aici am ajuns si eu
ai un rezultat?
Nu am
mai incerc
incearca mai departe sa te folosesti de cos 3.(3x)ca si cum 3x ar fi y iar formula este cos3x=4cos*3x-3cosx (* inseamana puterea) si cos*3=(1+os2x)/2 mai obtii aici un cos 2.3x=cos6x