Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-05-09T22:43:06+03:00
Despre şcoală pot spune că este un lucru bun pentru că te ajută să te formezi ca om.Asta începutul.Continuare o faci cum crezi că trebuie să fie elevi,profesorii,cum crezi că trebuie să se desfăşoare orele,temele cum ai vrea să fie etc.şi motivul personal pentru şcoală. 
2014-05-09T22:58:18+03:00
Scoala este locul unde noi ne pregatim pentru viitor. Aici noi invatam cum sa ne descurcam pe viitor. Temele studiate ne pot ajuta candva in viata. Trebuie sa nu ne culcam pe o ureche,ci sa intelegem ca scoala ne ajuta pentru ca sa ne formam viitorul! Intr-o zi de scoala inveti atat de multe lucruri noi de care nici nu ai auzit vreodata!
Scoala este cel mai sigur loc pentru ca sa ajungem o persoana importanta pe lume!
Imi amintesc si acum cu nostalgie prima zi de scoala.
Un mic dejun inghitit cu noduri, "echiparea" meticuloasa in noile haine, ghiozdanelul in spate si ... gata ... plecam spre scoala:eu, mama si tata.Emotiile sunt mari.Ale tuturor, fie ei mari sau mici, cu sau fara experienta.
Pe drum, observ cu usurare ca nu sunt singura care arata ca o proaspata scolarita, ba chiar sunt mandra de tinuta si de rechizitele mele si incep sa merg mai drept,cu capul sus si privirea inainte.
.Ai mei observa si-si zambesc cu inteles, iar mama ma mangaie usor pe cap.
In sfarsit, ajungem la poarta scolii, care este invadata de copiii dornici sa-si reintalneasca prietenii, sa-si povesteasca amintirle din vacanta,sau - cum era cazul meu - sa vada cum e!!!
Intram pe coridoarele largi, stralucind de curatenie, pasesc cu sfiala, iar curajul mi se topeste ca bulgarele de unt la soare... Parca n-as mai vrea sa raman aici singura, fara mama si tata, fara prietenii mei de joaca.
Dar, asta e, a venit si momentul cand a trebuit sa-mi caut clasa, sa-mi iau inima in dinti si sa ma asez intr-una din bancile albe pe care erau asezate frumos, cu drag, carti si flori... A venit si doamna invatatoare,cu fata luminata de un suras la vederea ochisorilor mirati atintiti spre ea.Gata.De-acum sunt scolarita si trebuie sa vad ... cum o fi?!