Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-05-09T00:44:02+03:00
Prietenia este ca o inghetata, adica ieste tot mai dulce pe parcurs. 
Prietenia adevarata se cunoaste atunci cand dai de necaz nu cand te bucuri cand esti suparat sa poti conta pe un prieten.
dar macar poate porni de la ce ai scris tu si sa faca mici schimbari
da
Sibell, intr-o argumentare trebuie sa folosesti cuvinte de genul ,,sunt de parere ca'', ,,sunt de acord ca'', ,,consider ca'', ,,in primul rand...'', ,,in al doilea rand...'' si in concluzie ,,sunt de acord cu..''
si nu trebuie sa fie foarte lunga, scurta si la obiect ca sa nu scri prea mult
Deci, daca vrei sa folosesti ce ti-a trimis bogdan trebuie sa incepi cam asa - Consider ca prietenia este ca o inghetata .....
2014-05-09T08:43:32+03:00
Prietenii au un rol foarte important in conturarea personalitatii deoarece uneori incercam sa copiem comportamentul celuilalt pentru a-i fi pe plac sau pentru a-i face sa se simta multumiti. Prietenia este atunci cand renunti la ceva ce iti place in favoarea lui, cand spui ca iti place noua lui melodie preferata desi nu ai nici o tangenta cu ea, atunci cand esti alaturi de el la bine si la rau si incerci sa il sprijini cat de mult poti. Exista si cazuri in care un tanar se imprieteneste cu cineva doar pentru anturajul sau, sau pentru popularitatea sa. Este foarte important sa ne alegem prietenii dupa caracterul fiecaruia deoarece daca stam cu cineva desi realizam ca nu este buna prietenia cu el, riscam sa devenim la randul nostru, involuntar, la fel ca el.
Poti sa mai dai cateva exemple din viata ta care te-au marcat sau care consideri ca simbolizeaza prietenia. Sper ca te-am ajutat... :)
* Ioana, daca-i fi citit comentariile mele de mai sus ti-ai fi dat seama ca asta nu este o argumentare ci un eseu
da stiu dar poate sa adauge singur conectorii...
ok...macar acum stie ce are de facut :)