Răspunsuri

2014-05-08T21:09:41+03:00
intr-o zi la concursul de limba romana  doi copii  faceau testele impreuna! eu i-am vazut si  i-am spus pe amandoi la doamna mea profesoara , dar ea nu a mai putut face nimic!! Cand au venit  rezultatele de la concurs acei doi copii au luat notele cele mai mari , dar nu le-au luat pe merit si atunci eu i-am spus ca nu trebuia  sa  lucreze impreuna si atunci a  auzit o doamna de la concurs si atunci le-au scazut nota la amandoi  si i-au pus in locuri diferitre sa dea iar testul singuri!!!!                                                               Cei doi nu s-au descurcat la test  si au luat cea mai mica nota  ! de atuncii nu am mai facut nimic impreuna.........! si  s-au invatat sa se descurce singuri...!!                                                                                                                                                                                COMPUNERE DE:  GABY 123  :*                                                                                                                                                            
38 2 38
cu placere te pot ajuta oricand ai nevoie!! :*
  • Utilizator Brainly
2014-05-08T21:13:35+03:00
       Era o zi fierbinte de august. Prietenul meu Andrei m-a rugat sa vin sa il sustin la un concurs sportiv intitulat "Minte sanatoasa intr-un corp sanatos". Am acceptat, desi nu prea eram de acord.
      Cand am ajuns in parcul unde se tinea concursul am mers la un stand sa imi iau un suc, deoarece caldura de afara ma molesea. Concursul deja incepuse iar concurentii alergau pe o pista special amenajata. Cand sa imi intinda restul, vanzatoarea a scapat monedele cara s-au rostogolit pe pista. Am mers sa le ridic, cand un concurent se tranti in mine. Am ridicat ochii din pamant si am vazut o fata inalta, blonda si ci ochii albastrii care imi zambea cerandusi scuze.
     - Nu, mie imi pare rau pentru ca nu trebuia sa iti stau in cale.
     Fata a zambit si mi-a propus sa o intampin la "FINISH". Dar totul s-a intamplat atat de repede incat nu am avut timp sa ii mai spun si altceva.
     La sfarsitul concursului mi-am facut o noua prietena si am putut sa il felicit pe Andrei pentru premiul castigat.Sper ca iti place si ca iti va fi de folos... :)
       
     
42 4 42
asa sa fie
ai facebook si cum te cheama
:)) Ca sa stii, nu sunt fata blonda din compunere..;)
Si din pacate nici nu am ochi albastri :))
nu conteaza