URGENT !!!
Am acest exercitiu , dar din nou n-am nici o idee ce sa scriu . Va roog , ajutati-ma;
- Tu ai o problema . Scrie o scrisoare unei reviste si explica problema , si cere ajutor
**reviste** ( stiti acele reviste unde poti sa trimiti o scrisoare , iar cel care administreaza cum ar fi revisa , putand fii psiholog, iti raspunde la problema ; problema ta va aparea in revista cu nume anonim, si vei gasi raspunsul ) la o revista d-aia se refera ;)

1

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-05-08T20:46:50+03:00
                             O mica poeta sau doar o dezordonata?


       Fata mea este destul de mare, are aproape 17 ani, si , desi te-ai astepta ca la varsta ei sa fie mai cocheta si mai ingrijita, este dezordonata, umbla cu haine mototolite si cenusii, nu are grija de igiena ei. Am banuit ca este depresiva, din pricina ca se izoleaza de lume si e cu "capul in nori", dar ea zice ca este doar poeta si nonconformista. In plus, are si note mici la scoala... Cum sa fac s-o conving ca poti fii poet si daca esti organizat si ordonat si ai note mai la scoala? Eu cred ca-i place mai degraba spiritul de fronda, i-am citi pe furis poeziile (pentru ca nu are incredere sa mi le dea ) si mi se par destul de infantile. In plus, i-am descoperit si niste greseli gramaticale...

SAU

                                 Fata mea are un prieten nepotrivit

        Fiica mea de 15 ani s-a indragostit de un baiat care reprezinta un pericol pentru ea. El nu prea se duce la scoala, provine dintr-o familie destramata si locuieste doar cu sora lui, in varsta de 21 de ani, care este o persoana destul de vulgara. Am incercat sa-i interzic fetei sa se vada cu el, dar a fugit de acasa si a trebuit sa cedez. Ce este de facut? Oare o sa o strice acesta relatie?

SAU

                                Minte si nu-si respecta promisiunile

        Baiatul meu in varsta de 15 ani ma minte adesea. De pilda, a intarziat spunandu-mi ca invata cu un coleg, iar eu l-am vazut prin oras, intr-un bar. desi ma tot vorbit cu el si mi-a promis sa nu ma mai minta, nu se tine de cuvant. De asemenea imi face si alte promisiuni (ca va fi mai ordonat) pe care nu le respecta. Cum sa il dezvat de aceste obiceiuri care ii vor face mult rau pe viitor?Sper ca te-am ajutat.... :)