Un pamantean si un extraterestru s-au intanit intr-un parc de distractii. Scrie o compunere de opt randuri in care sa-ti imaginezi cum si-au petrecut cei doi timpul. Vei folosi 2 adverbe,prepozitii,conjunctii si interjectii. Dupa ce ai terminat compunerea scrie cu 2 puncte adverbe,prepozitii etc.

1
Va rooggg
te ajut eu sper ca o sa te ajut
Mss
prieteni pe galaxi Eram in parc si ma dadeam pe un leagan.dar deodata am aucit o prabuseala si o groaza de fum.M-am dus sa vad desi imi era frica.Si era un copil.Am intrebat:Ce s-a intamplat?el vorbea intr-o alta limba.dar nu era om,era extraterescu!Mi-am dat seama cand si-a dat masca jos.A m facut poze cu el ne-am jucat fotball am ascultat muzica .
scuze nu sunt atatea randuri...... dar mai pui tu ceva sper ca te-am ajutat

Răspunsuri

2014-05-08T19:19:13+03:00
Pamanteanul se sperie dar trecu peste.Ei se dadura in montairus inpreuna,mersesera la cinema inpreuna,mersesera pe carusel ipreuna,mersesera pe topoganele uriase inpreuna si in final devenisera cei mai buni prieteni.Ei veneu in fiecare zi in parcul de distracti pentru a se intalni cu extraterestul.Ei inventara socuri inpreuna si diferite trucuri magice.Ei nu se puteau desparti unu de altu.Totul mergea conform planurilor lor pana intro zi cand extraterestrul se dune inpoi pe laneta lui.Pamanteanul de atunci facea toate lucrurile care introzi erau distractive singur.Si intro zi statea pe banca cand cineva cu mainile aspre ii pusese mainile la ochi si pe loc isi daduse seama ca era extraterestrul!
SI de atunci au fost cei mai buni prieteni!

19 4 19
Dc tq
Da trebuia sa scri la sfarsit prepozitiilr,adverbele,conjunctiile si interjectile