1.Laptele are continutul ridicat de :
A. amidon B. calciu C. Saruri
2.Cea mai mare cantitate de lapte pentru consum este de:
A. oaie B. capra C. vaca
3. Proprietatile carnii proaspete se pastreaza prin :
A. refrigerare B. afumare C. sarare
4.Este factor de mediu ce influenteaza cresterea animalelor :
A. clorofila B.solul C. temperatura
5. Au adaposturi din doua compartiment , dintre care unul este pentru odihna :
A. oile B. pasarile C. porcinele
6. Se pot folosi si sub dorma deshidratata :
A. carnea B. ouale C. lana









2

Răspunsuri

2014-05-08T15:26:14+03:00

1.Laptele are continutul ridicat de :
A. amidon   B. calciu      C. Saruri
2.Cea mai mare cantitate de lapte pentru consum este de:
A. oaie    B. capra      C. vaca
3. Proprietatile carnii proaspete se pastreaza prin :
A. refrigerare   B. afumare    C. sarare
4.Este factor de mediu ce influenteaza cresterea animalelor : 
A. clorofila      B.solul      C. temperatura 
5. Au adaposturi din doua compartiment , dintre care unul este pentru odihna :
A. oile    B. pasarile          C. porcinele
6. Se pot folosi si sub dorma deshidratata :
A. carnea   B. ouale   C. lana


Si mai am nevoie de . Dati explicatii despre :
!.Normele de tehnica securitatii muncii ce trebuie respectat la cresterea si ingrijirea animalelor. ". Influenta temperaturii si umiditatii aerului asupra cresterii anmalelor
  • Utilizator Brainly
2014-05-08T21:48:28+03:00