Răspunsuri

2014-05-08T20:47:31+03:00
P=L/Δt
L=G·d
G=300*10=3000N
L=3000N*60m=180000J
1.5min=90s
P=180000J/90s=2000W=200daW=20hW=2kW
raspuns corect: b)2kW
3 3 3