Se poate sa raspunda cineva la acest exercitu va rog . Dublul unui numar se imparte la o singura cifra si se obtine catul 101 si restul 7 .Afla deimpartitul

1
Nu vreau sa intru in polemici cu tine, dar sa stii ca si eu am fost la olimpiada, si eu am facut ca tine scriam doar raspunsul corect si atat, apoi cineva m-ai spus ca nu este foarte bine, chiar daca mi se noteaza raspunsul, sunt profesori care corecteaza care vor sa vada cum ai ajuns la acel raspuns, pentru ca daca spui doar raspunsul corect intr-un exercitiu care nu-ti cere sa pui doar raspunsul corect, profesorul poate considera ca ai copiat. Bafta la olimpiade!
fiecare cu mentalitatea lui.. am dat raspunsul destul de clar si detaliat ,exact cerintele problemei .........o zi buna
Imi pare rau sa-ti spun dar nu am fost eu cea care a comentat la raspunsul tau, ci tu la al meu. Nu vreau sa continui cu aceasta discutie pentru ca mi se pare ca nu are rost.
am intervenit pentru ca ai indus bietul copil in eroare cu raspunsul tau ...Daca taceai,filozof ramaneai !:)
Mama, mai data gata! Eu nu vad motivul pentru care tu tot incerci sa te bagi in seama. Am recunoscut ca am gresit ca la sfarsit nu i-am spus ca singurul raspuns valabil este 9. Ma bucur ca esti un filozof, cand ai sa ai propia carte te rog sa-mi trimiti si mie un exemplar.

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-01-22T09:21:05+02:00
Ax2:9=101 rest 7
ax2=9x101 +7
ax2=909 +7
ax2=916
a=916:2
a =458