Va rog ajutatima la problema asta este pentru maine la scoala.
Pentru confectionarea a 8 rochii sunt necesare 24 m de matase.
Cati metri de matase vor fi necesare pentru confectionarea a 10 rochii identice?

2
24:8=3m pt. ficare rochie 3x10=30m pt 10 rochii
Mersi.
cu placere....

Răspunsuri

2014-05-07T21:30:22+03:00
30 m
pentru ca 8x3=24
atunci 10x3=30
Mersi mult Allyna.
A calculat prin regul de 3 simpla, si anume:
2014-05-07T21:41:06+03:00
24:8=3m(ptr fiecare rochie)                                                                                          3x10=30m(material)