Imi puteti da cateva idei despre un referat cu tema ' limbajul neadecvat in scoala' ?

2
Paiii.... poti scrie despre urmatorul lucru :
nu vrea
Ahhh.... enter trimite :| ma rog... poti scrie urmatorul lucru: limbajul neadecvat a inceput sa apara din ce in ce mai mult in orice scoala ajungand acesta fiind luat de la colegi , filme , parinti unii injurand excesiv asta facand copilu' sa perceapa ca injuratu e ceva bun si nu ceva rau cum ar trebuii si de pe strada se poate ..... mai ales pe strada unde se injura peste tot .
Unii mai injura doar pentru a fii aceptat de ceilalti colegi si pentru a le intra in grup . Si mai poti scrie si de alti elevi din scoala ta...... sa dai exemplu.

Răspunsuri

2014-05-07T21:20:48+03:00
Poti scrie ca limbajul neadecvat in scoala poate provoca o imagine rea acelei scoli sau poate afecta copiii mai mici si nu numai , iar de la cuvinte urate se poate ajunge si la batai in scoala ceea ce este complet gresit
Mersi mult
daca mai ai idei abia astept sa le vad
2014-05-07T21:26:35+03:00
Poti scrie ca acest comportament ar trebui pedepsit deoarece influenteaza copii rau, sau ca aceste comportamente pot provoca certuri, ca aceste limbaje sterg imaginea scolii,ca acestea pot fi evitate doar printr-o educatie foarte buna, sau ca profesorii ar trebui sa sprijine elevii ajutandu-i sa isi imbogateasca vocabularul corect etc.
1 5 1