Răspunsuri

2014-05-07T19:18:21+03:00
Catelul meu Rex are   ani si jumatate, este de culoare maro deschis, micut, grasut, cu niste picioare scurte si groase. Labutele le are albe, ca si cum ar avea ciorapei, si are o coada foarte scurta care il face sa arate amuzant. Este foarte jucaus, stie sa aduca mingea si adora sa fie mangaiat pe burta si pe la urechiuse.
Are blana deasa, si capul mare, cu nas umed, ochi caprui, si niste urechi ascutite care stau pleostite, mai putin atunci cand alearga, sau asculta ceva atent.

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-07T19:24:26+03:00
 Catelul este considerat cel mai bun prieten al omului. In acelasi timp, acest animal este preferatul meu dintre toate animalele.
Exista mai multe rase de animale, de exemplu:  Airdale Terrier, Beagle, Bloodhood, Bobtail, Boxer, ChiHuaHua, Ciobanesc German, Mastiff, Pechinez, Rottweiler si multe altele. Se spune ca cainii sunt la fel de inteligenti ca un copil de 2 ani.Deasemenea, cainii sunt si invidiosi. Ei îşi dau seama când nu sunt trataţi egal cu alţii. Gelozia câinilor nu este însă aşa de mare ca a oamenilor. Ei nu se supără dacă unul primeşte un cârnat şi el primeşte doar pâine sau dacă un câine primeşte mâncare copioasă chiar dacă nu face nimic şi el primeşte câteva recompense pentru diverse acţiuni făcute. Deasemenea, cainii calmi traiesc mai mul .
Cainii ne aduc mai multi prieteni.
Pe vremuri, câinii erau folosiţi pentru diverse munci, acum ei sunt animale de companie, prietenii noştri cei mai buni. În plus, ei ne aduc mai mulţi prieteni umani. Un studiu din 2000 arată că plimbarea unui câine triplează numărul interacţiunilor unei persoane.
 Animalele de companie, in special cateii ne fac viata mai placuta, fiind niste prieteni adevarati.