Răspunsuri

2014-01-21T21:54:54+02:00
Descompunem in felul urmator:
x^2-1=(x+1)(x-1)
(x+1)^2=(x+1)(x+1)
simplificam cei doi termeni ascemena (x+1)
si gata

Din cate stiu (x+1)² = x² + 2 x 1 x x + 1²
da,dar casa nu te mai complici acum pui direct asa,caci dupa aceea ajungi oricum la acelas rezultat daca faci x^2+x+x+1=x(x+1)+1(x+1) care iti da tot (x+1)(x+1) la urma
dar ambele optiuni sunt corecte
Aha merci :3 :*
2014-01-21T21:56:32+02:00
(x-1)(x+1)supra (x+1)la patrat =simplifici si sus si jos x+1 si rezulta x-1supra x+1