Răspunsuri

2014-05-07T16:50:15+03:00
100-[80:(54-a:10) +11] x4=48
[80:(54-a:10)+11] x4= 100-48=52
80:(54-a:10)+11= 52:4= 13
80:(54-a:10)=13-11=2
54-a:10=80:2=40
a:10=54-40=14
a=14x10= 140
a=140.

Tu ai reinventat legile matematicii? :o
Spune-mi ce-am gresit si ma corectez...
pai eu stiam ca se trece ecuatia dupa egal nu rezultatul inaintea egalului
Ms Andra :)
2014-05-07T16:53:11+03:00
100-[80:(54-a:10)+11]=48:4=12
80:(54-a:10)+11=12-100=-88
80:(54:a-10)=-88-11=-99
54:a-10=-99-80=-179
54:a=-179+10
54:a=-169
a=-169-54
a=-223