Răspunsuri

2014-01-21T21:05:53+02:00
9 x 6 = 54-23=31 mjngi rosii
10 x 4=40-16=24 mingi albastre  
cu placere ...
2014-01-21T21:07:22+02:00
1.Cate mingi erau la chioscul de  jucarii?
9x6=54
2.Cate mingi albestre erau la chioscul de jucarii?
10x4=40
3.Cate mingi rosii au mai ramas?
54-23=31
4.Cate mingi albastre am mai ramas?
40-16=24
Asa trebuie sa scrii pe caiet.....sper ca te-am ajutat