La un depozit de fructe s-au adus timp de 3 zile cate 145kg de mere daca acum in depozit sunt 824kg de mere afla cate kg ce mere erau la inceput in depozit
rezolva problema numai prin operatii de scadere

2

Răspunsuri

2014-05-07T13:52:59+03:00
Uite asa de rezolva problema: 824-145-145-145=389
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-07T13:54:40+03:00
1) 824-145=679kg                                                                                                        2) 679-145=534 kg                                                                                                     3)534-145=389kg                                                                                                              Raspuns:389 kg                       
2 5 2