Relateaza o compunere cu titlul ,,Automultumirea" (P.S.:Trebuie saRelateaza o compunere cu titlul ,,Automultumirea" (P.S.:Trebuie sa scriu ce ma multumeste pe mine...., doar ceva de inceput sa ma ajutati ca voi completa cu ce imi place mie).

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-07T08:57:37+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
   Automultumirea a creat o generatie ce nu are deloc notiunea de realitate. De aceea este bine sa fim cu capul pe umeri si acceptam realitatea altfel nu vom fi niciodata multumiti de noi.
    Ceea ce vedem la televizor nu este realitatea si viata nu este totdeauna dreapta. Daca fac o greseala, mare sau mica, nu trebuie sa caut si ,,tapul ispasitor''. Terebuie sa-mi asum greselile si sa nu ma plang alfel nu voi fi niciodata multumit de mine. Dupa ce termin scoala mi-ar placea sa lucrez la .............,insa trebuie sa fiu constient ca nu voi castiga enorm imediat ce voi parasi bancile scolii. Imi plac verile fierbinti, sa lenevesc la soare, sa ies la un fotbal cu prietenii. De asemenea imi mai place........... dar viata nu este intotdeauna simpla si nici impartita pe semestre, asa ca voi fi constient ca verile nu-mi vor mai fi libere si nu voi mai avea timp liber pentru toate hobbiurile mele.
     In concluzie daca nu voi accepta relitatea nu voi fi niciodata multumit de mine si  de realizarile mele. 
    
Multumesc din suflet
FFFF buna compunere ms inca o data.
FFFF buna compunere ms inca o data.
cpl