1)...In doua depozite sunt 298t de cartofi.daca dintr un depozit se duc in al doilea 19t,atunci cantitatile de cartofi din cele doua depozite sumt egale.cate tone de cartofi au fost la inceput in fiecare depozit?...2)Din cantitatea de zahar care s au adus la magazin s a pus in 5 pungi de cate 5kg,iar restul in pungi de cate 2kg.de cate pungi a fost nevoie,daca la magazin s au adus 970kg de zahar?

1

Răspunsuri

2014-05-06T21:49:03+03:00
1) 298/2=149 in ambii saci la sfarsit
149+19=168 primul
149-19=130 al doilea

2) problema este incompleta !