Răspunsuri

2014-05-06T20:03:53+03:00
Nume generic dat organismelor vegetalecu o organizare mai simplă decât a animalelor șicare își extrag hrana prin rădăcinicaracterizându-se prin prezența clorofileiprin faptul că membrana celulei esteformală din celuloză șiîn cazul speciilor superioareprin alcătuirea corpului din rădăcinătulpină și frunzep. restr.vegetalămai ales erbaceecultivată de om sau care crește în mod natural și este utilă omului- Din latplanta
este o fiinta care nu se poate deplasa ,este prisa de pamant prin radacinile sale.
Plantă este și nume generic dat organismelor vegetale, cu o organizare mai simplă decât a animalelor și care își extrag hrana prin rădăcini, caracterizându-se prin prezența clorofilei, prin faptul că membrana celulei este formată din celuloză și, în cazul speciilor superioare, prin alcătuirea corpului din rădăcină, tulpină și frunze.
Nici nu ai scris la fel ca mine @Ella55 :)) :|
  • Utilizator Brainly
2014-05-06T20:04:28+03:00
Planta este o fiinţă vie care nu se poate deplasa independent şi este prinsă de pămînt prin rădăcinile sale. Din categoria acestor organisme inferioare fac parte bacteriile şi ciupercile - ele se aseamănă cu plantele, dar nu au toate proprietăţile lor. Ştiinţa care studiază plantele se numeşte botanică.
Adevarat e alegereaea nu te mai oftica ok am inteles ca nu pot dar am zis ca e cel mai bun mie mia placut al ei bine
Comentariul a fost şters
A ACUMA TE LAUZI
Las-o balta:)))
if75pmi clcateeeeeeeeeee..esti obositaaa