Răspunsuri

2014-05-06T19:46:07+03:00
Pai, povestește cum atunci când erai mic/ă te uitai mult la desene animate și îți plăcea tare mult un anume personaj. Acum, că ai crescut, nu mai ai nici timp liber atât de mult și nici răbdarea necesară pentru a te uita la mai mult de un episod pe săptămână, dar atunci când te uiți la respectivele desene animate îți readuci aminte de copilărie și de momentele frumoase de atunci.Povestește că atunci când erai mic/ă voiai din tot sufletul să ajungi și tu un personaj din desene animate pentru că erai convins/ă că putea să îi ajuți pe ceilalți să se descurce mai bine. :)
Nu-i asa greu ;)
17 4 17
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-06T20:44:42+03:00
Tom si Jerry este unul dintre cele mai cunoscute si longevive seriale de desen animat. Create de animatorii William Hanna si Joseph Barbera pentru Metro-Goldwyn-Mayer, binecunoscutele personajele Tom si Jerry au impresionat de fiecare data prin nesfarsita rivalitate dintre ele. Cei doi animatori au creat de-a lungul carierei lor 114 episoade Tom si Jerry, episoade cu care au castigat de sapte ori premiul Oscar, concurand cu Wald Disney. IDe asemenea, muzica joaca un rol extrem de important in aceste desene animate deoarece ea accentueaza starea de spirit pe care vor sa o transmita personajele. Melodiile au fost create de Scott Bradley, compozitor care a combinat muzica jazz cu cea pop si cea clasica.
n aproape fiecare episod scenariul se bazeaza pe incercarile lui Tom, un motan alintat, de a-l prinde pe Jerry, soricelul maro ce ii sta mereu prin preajma. De foarte putine ori se intampla ca Tom sa-l prinda pe Jerry si asta din cauza naivitatii motanului. Cu toate ca au avut un mare succes, episoadele acestui desen animat au fost des criticate pentru excesul de violenta de care dau dovada. 
40 4 40