Răspunsuri

2014-05-06T19:02:40+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                                             Excursie

            A sosit ziua in care totul era planuit pentru excursia scolara. Toti copii ,fericiti, emotionati, alergau de colo colo , sa nu piarda masina.
            Toti s-au urcat in autobuz , dupa care profesorii au facut prezenta. Nimeni nu lipsea.Soferul porneste autobuzul, apoi pleaca in marea lor drumetie. Pe tot drumul copii cantau si tipau bucurosi.
           Autobuzul se apropie de punctul stabilit. Copii coboara si raman uimiti de ce frumusete era acolo. Au stat ore, si au auzit povesti despre acel loc
          Soseste ora de plecare ,copii se urca in autobuz si povestind fiecare ce a vazut , ajung acasa. Parintii ii asteptau la poarta scolii , dupa care urma sa plece acasa. Copii au povestit parintilor toate lucrurile frumoase si uimitoare pe care le-au vazut si nu vor mai uita acea excursie. 
 Sper ca te-am ajutat :D

367 4 367