Ajutatima va rog frumos !!

O compunere de 25-27 de randuri in care sa folositi toate feluri de numeral .. subliniati numeralele !! NU conteaza titlul !! Ideii va rog !!

1
ti-am dat ideea. eu cred ca de aici te descurci :D spui ca ai fost acolo si ai vazut nu stiu cati cai , vaci , porci etc
Ok lasa pe altcineva sa ma ajute
sublinieaza numeralele si daca e prea lunga scurteazu si ai grije la alineate
si la locuri libere
scz

Răspunsuri

2014-05-06T18:32:21+03:00
Intr-o zi de primavare amplecat in padure sa vad cum natura isi revine la viata dupa o iarna grea si geroasa.Acolo inflorisera ghiocei.In copaci,frunzele stateau atarnate cu capul in jos de ramurile batrane,iar pasarelele venisera din tarile calde.pintre crengile stufoase ale copacilor rasare o raza de soare care lumineaza copaci.Pe crestele copacilor doua(numeral) randunici ne incantau urechile cu glasul lor voios.Pe poiana, ofmilie de iepursi se strecoar inncet pe sub copaci.Al doilea iepursi se opreste intr-o tufa de trandafiri.Doua veverite sar din copac in copac,zburand lin in aer.doua caprioare se opresc sa isi potoleasca setea intr-un mic parau.Un stol de pasarele trec in zbor peste noi ca niste sageti care taie bolta cerului.Se aude sunetul domol al vantului care tre ce pintre copaci.Pe rau,doua ratuste trec pe rau cu cozile rasucite.Peste tot este domneste linstea care te indeamna la visare.Totul este minunat!