Răspunsuri

2014-05-06T17:42:31+03:00
Merele = 4 lei x 2 = 8 lei/kg.
strugurii = 4 lei / kg
8 lei x 2 kg = 16 lei
4 lei x 2 kg = 8 lei
16 lei + 8 lei = 24 lei
30 lei - 24 lei = 6 lei (rest)