Răspunsuri

2014-05-06T17:09:51+03:00
Sunt oameni pentru care stilul si eleganta sunt pe primul loc, mai ales cand vine vorba de lucrurile de care se inconjoara in viata de zi cu zi. Pentru acestia imaginea conteaza, atat ca element vizual, de natura sa le induca o anumita stare de spirit sau sa le stimuleze creativitatea ori sa le canalizeze si dezvolte energiile, cat si ca reflectare a propiei personalitati, a propriilor aspiratii sau a propriului mod de viata. Vrand-nevrand, ajungem sa avem o relatie complexa cu obiectele care fac parte din viata noastra, ele influentandu-ne dispozitia de moment sau functionand ca o carte de vizita a noastra, in ochii altora. O colectie de lucruri frumoase si rafinate, adunata in jurul nostru, ne va facem sa privim altfel si sa fim priviti altfel.
In principiu, cam acestea au fost ideile de plecare in design-ul dormitorului Lonzo. Nuantele si finisajele au fost alese cu grija, la fel ca si texturile si materialele folosite. Rezultatul este, am putea spune, o punere impreuna a trei termnei apropiati semantic: reflectarea – tradusa prin ceea ce spune acest mobilier despre cel care il detine; reflectia – ca stare meditativa, de introspectie, la care ne predispune atmosfera dintr-o astfel de incapere; reflexia – ca fenomen fizic, mult mai ancorat in concret, datorat prezentei oglinzii pe toate usile incapatorului sifonier.
Un dormitor mic nu inseamna neaparat un spatiul in care nu trebuie si nu poti sa fii creativ. Exista o multime de solutii prin care poti creea iluzia de dormitor mare prin mobila de dormitor, elemetele decorative sau culoarea predominanta aleasa in dormitor. Un dormitor mic poate sa fie chic, poate sa fie interesant sau poate sa fie modern. Intr-un dormitor nu foarte spatios trebuie sa alegi o mobila de dormitor care sa nu incarce spatiul. Un dulap mic, dar incapator, un pat confortabil si un sertar langa acesta, pot face un dormitor mic sa para spatios. Grija petru detalii si calitate face ca dormitorul sa arate foarte bine. Optati pentru draperii stranse cu un ciucure extrem de decorativ. Consultati revistele de design interior pentru a gasi surse de inspiratie, deoarece sunt multe imagini cu un dormitor mic sau cu o mobila de dormitor intr-un dormitor mic. Acordati o atentie deosebita calitatii pieselor de mobilier si incercati sa aflati cat mai multe detalii despre mobila de dormitor. Raportul pret-calitate trebuie sa fie cel mai bun raportat dumneavoastra.

1 5 1