Răspunsuri

2014-01-21T18:26:26+02:00
-18 supra 2radical din 6=amplificam cu radical din 6 si ne da:
-18 radical din 6 supra 2*6= -18radical din 6 supra 12. Simplifici si vezi cat iti da.

39 supra 13 radical din 5= amplificam cu radical din 5 si ne da:
39 radical din 5 supra 13*5= 39 radical din 5 supra 65.

42 supra 7 radical din 6=amplificam cu radical din 6 si ne da:
42 radical din 6 supra 7*6= 42 radical din 6 supra 42, simplifici prin 42 si iti da radical din 6
prin 3
prin6 poate
ca trebuie sa imi dea 3 rad 6 supra 3
si vine -6 radical din 6 supra 4
Asa trebuie sa-ti dea..cum am zis eu. -6 radical din 6 supra 4