Răspunsuri

2014-05-06T14:46:49+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
900km in 3 zile
600 km in primele 2 zile, din acestea doua rezulta ca in ultima zi a parcurs 900km-600km=300 km
in ultimele 2 zile a parcurs 500 km, iar in ziua 3 a parcurs 300 km
deci, in ziua 2, el a parcurs 500 km- 300 km=200 km
In primele 2 zile a parcurs 600 km, iar in ziua 2 a parcurs 200km, de unde rezulta ca in prima zi a parcurs 600 km-200km = 400km
zi 1 = 400km
zi 2 = 200 km
zi 3 = 300 km
2014-05-06T14:47:04+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A, b, c  -zile
a+b+c=900
a+b=600
600+c=900
c=900-600
c=300 (in a treia zi a facut 300 km)

b+c=500
a+500=900
a=900-500
a=400 (in prima zi a facut 400 km)

400+b+300=900
700+b=900
b=900-700
b=200 (in a doua zi a facut 200 km)