scuze o descriere
mai concret daca poti
o descriere despre camera mea care poate fi fictiva in care sa descriem amanuntit acea camera in 10-15 randuri
Imi ador camera.Ea este locul unde eu petrec o jumatate de zi.Acolo ma relaxez,imi fac temele si invat. In ea eu am propriul cator, biroul, peretii de culoarea mov deschis.Pe peretele de pe partea cu patul eu impreuna cu tatal meu am desenat mai multe flori,iar pe peretele paralel am desenat celebrele pisici Ducessa si Marie din povetea doamna si vagabondul.As vrea sa pot petrece mai mult timp in camera mea deoarece o ador.Camera mea este cea mai frumoasa si as vrea sa nu se schibe asta!

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-05-06T14:35:53+03:00
     Camera mea este locul unde imi petrec cea mai mare parte a timpului si unde ma simt cel mai bine. A fost renovata de curand si acum arata mult mai bine decat inainte .         Peretii sunt de un alb imaculat  iar mobilierul  din lemn masiv este de culoare inchisa .
    Biblioteca este intesata de carti de toate genurile iar pe rafturi stau la loc de cinste medaliile si diplomele care le-am castigat pana acum . 
   Pe noptiera am asezat cateva poze cu mine si familia mea iar in coltul camerei isi are locul lui de cinste pianul pe care l-am primit cadou anul trecut de ziua mea . 
10 4 10