Răspunsuri

2014-05-06T00:48:04+03:00
    Sunt intru totul de acord ca familia are un rol important in viata unui adolescent. 
    Sustin acest lucru, deoarece consider ca nimeni altcineva nu-l poate oferi o educatie mai buna decat propria familie. Familia ofera stabilitate, confort si siguranta.Tot ea este cea care-l iubeste neconditionat, iertandu-i greselile si oferindu-i cele mai bune sfaturi.          Familia este mandra de succesele lui; ea este cea care-i cere justificari pentru actiunile lui, care il ajuta fara sa ceara si fara sa vrea ceva inapoi decat dragoste.
     Familia rade alaturi de el, familia plange alaturi de el, familia se daruieste total, familia nu-i va fura niciodata gloria.
     In alta ordine de idei, adolescentul nu poate gasi mai multa intelegere decat in sanul familiei, si se poate baza pe sfaturile sincere ale acesteia. 
     In concluzie, nu poate fi fericit decat cu familia sa, cu care imparte bucuriile si tristetile, implinirile si esecurile, visurile si deziluziile.
     Familia nu se castiga, ea se construieste.
281 4 281
Deea, Motanu sau cum vrei tu, bravo ! prof V.Rascanu
multumesc mult dle profesor...Andreea ma chema, dar prietenii imi spun Deea sau Motanu :)
Pentru ce ? Meriti, motanel ! Si...e bine sa nu uiti ce ai spus, familia nu se castiga, se construieste....degeaba dragoste, iubire etc, asta trece destul de repede, ramane ce reusesti sa inalti: respect, tandrete, gratitudine, eleganta si bun simt ...TOATE RECIPROCE, desigur ! Bye, Deea !