Realizati in 15-20 randuri o descriere literara de tip portret in care sa precizati trasaturi fizice si morale ale unei persoane pe care o admirati!!!!

1
ok
scriiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????
da
gata)
sper ca ti-a placut

Răspunsuri

2014-05-05T20:47:00+03:00
O persoană pe care nu încetez să o admir este desigur scumpa mea mamă.Este cel mai prețios dar primit de la Dumnezeu,pentru care îi mulțumesc în fiecare zi și îl rog să o țină mulți ani cu sănătate.
Deci ce pot să vă spun despre ea?Nu poate să fie descrisă prin cuvinte,dar eu o să încerc să v-o descriu așa cum este,supă părerea mea:perfectă.
Eu fiind mică,o văd pe mama de aici de jos de la înălțimea mea,ea fiind de statură medie.Mersul ei drept,lin și plutitor m-a făcut să înțeleg că este o adevărată doamnă,un model pentru mine.
Soarele,cu razele sale de aur îi luminează fața,pe care văd doi ochișori verzi,pătrunzători și blînzi,înțelegîndu-mă mereu.Are părul blond ,ca aurul,fiind extrem de prețios.Mama este o persoană harnică şi nu se plânge niciodată, indiferent ce are de făcut.Mama mea este blîndă,mă înțelege, și mă ajută să înțeleg multe lucruri.
îMamei îi datorez TOT ce am în viața asta!
26 4 26