Răspunsuri

2014-05-05T17:46:09+03:00
12:2=6 (latimea)
P=12+6=18
lungime 1 bucata 12:2=6 L+L + l+l sau 2xL 2xl =36 ca lungime 12x2=24 6x2=12 asa se face
2014-05-05T17:46:17+03:00
P=l+l+L+L
P=2l+2L
L=12
l=12:2=6
P=2*12+2*6
P=24+12
P=36