Răspunsuri

2014-05-05T16:20:37+03:00
In fiecare sac sunt cite 20kg

2014-05-05T16:22:14+03:00
60 - (10 + 8 + 6) = 60 - 24 = 36
36 / 3 = 12
12 + 8 = 20 kh sac 1
12 + 10 = 22 kg sac 2
12 + 6  =  18 kg sac 3
proba:  20 + 22 + 18 = 60 kg
6 3 6