Răspunsuri

2014-05-05T15:24:58+03:00
10 mere cantaresc 300 grame fiecare
TOTAL=10x300=3000 grame

10 cantaresc 250 grame fiecare
TOTAL=10x250=2500 grame

3000+2500=5500 grame
2014-05-05T15:26:11+03:00
Poi ar veni (10*300) + (10*250)=3000+2500=5500 grame