Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-05T13:55:45+03:00
Era o zi frumoasă de vară din vacanţa mare. M-am trezit de dimineaţă, pe la ora şapte. Eram la bunici. După ce m-am dat jos din pat, am înştiinţat-o pe bunica, că vreau să fac o plimbare prin natură. Ea mi-a aprobat dorinţa şi mi-a pregătit merinde. Am plecat la drum mai devreme, pentru că soarele era pregătit să mă stropească cu lacrimile sale de foc. Cum am urcat dealul din spatele casei, dintr-o dată mi s-a părut că am intrat într-o altă lume. Totul mi se părea mai frumos. Regele soare îşi impusese stăpânirea pe marele albastru, cerul.Roua rece a dimineţii era aşternută pe iarba verde şi pufoasa. Stoluri de păsări zburau deasupra mea, împreuna cu fluturi de diverse culori, care dansau în aer.

Cerul senin, de un albastru pur şi răcoarea dimineţii, care se făcea simţită prin hainele cu care eram îmbrăcat, mă îndemna la visare. Am mai stat un timp şi am admirat natura din picioare. Apoi m-am aşezat la umbra stăpânului pădurii - un stejar înalt şi bătrân cât lumea, a cărei înălţime te ameţeşte doar când te uiţi la el. M-am aşezat şi dintr-o dată, din spate, am auzit un lătrat. M-am speriat de mama focului. Primul gând a fost să mă urc în copacul copilăriei mele, stejarul cel bătrân. Dar am renunţat. Fiinţa care lătra şi-a arătat faţa. Era drăgălaşul meu câine, Bobiţă. Sperietura a fost cumplită. Chiar şi după ce l-am luat în braţe pe Bobiţă, inima îmi bătea atât de tare, de parcă ar fi vrut să-mi iasă din piept. Abia când Bobiţă a început să mă lingă vesel pe mână, m-am liniştit. Dintr-o dată, Bobiţă a început să alerge de colo-colo şi să latre voios. Parcă vroia să-mi spună ceva 
poti alege din amandoua.
akm il editez
ok
mai faci odata dialogul
vr sa ma apuc de ea
2014-05-05T14:00:43+03:00
Era o zi frumoasa de vara. Soarele stralucea pe cer, razele sale ne inundau sufletul de bucurie. Era ziua mea si stiam ca voi primi un cadou substantial de la parinti sau rude. Visam cu nerabdare ca ma voi juca pe noua tableta pe care speram ca o voi primi.
Clipele treceau foarte greu, iar catelul  era dupa mine. Si el era agitat ca si mine.
- Ioana, de ce te-ai trezit asa de dimineata
-Mama, sunt nerabdatoare si fericita. Azi implinesc 9 ani! Vreau sa ma distrez de minune.
- Vei avea o petrecere de vis, draga mea! Te asigur, insa nu-ti stric surpriza cadourilor.
- Mama,  nu cred ca voi mai putea astepta pana la 12.
- Asta e, pentru lucrurile frumoase, trebuie sa astepti mai mult, Ioana.
Intr-un tarziu, petrecerea a sosit. Invitatii, toti prietenii mei mi-au facut daruri inimaginabile. Am fost asa de fericita!

Mai poti schimba sau adauga pe ici, pe colo.